אנו מנחים את המטופלות שעוברות תהליך של החזרת עוברים לשכב כשעה במחלקה ולאחר מכן יום-יומיים בבית. אין צורך בשכיבה בנוסף לכך. ניתן לבצע פעילות שגרתית ולצאת מהבית, אך יש להמנע ממאמץ פיסי חריג.
האם צריך לנוח לאחר החזרת עוברים?
Related posts
בסרטון זה פרופסור משיח מסביר אודות טכניקת החזרת העוברים לרחם ועל השינויים שחלו בטכניקת ההפריה החוץ גופית מאז השגת ההריון הראשון בשיטה זו בישראל (לפני…
קרא עודכידוע לא כל מחזור מסתיים בקליטת העוברים. במהלך החיפוש המתמשך אחר טיפולים שימנעו מהעוברים "ליפול" לאחר ההחזרה, עלה גם הרעיון של "דבק ביולוגי"- חומר שיצמיד…
קרא עודאנו ממליצים על טיפול תומך עם פרוגסטרון, בפתיליות,בטבליות ללידן (טבליות וגינליות) או בזריקות. אלה נועדו לתמוך ברירית הרחם ולהגביר את שיעור ההריונות. לעתים הטיפול כולל גם…
קרא עודלאחרונה הוחל בשימוש בתרופות רקומביננטיות או סינתטיות, המיוצרות בשיטות של הנדסה גנטית, כמו גונל F ודומיו. תרופות אלו, שמיוצרות בשיטות מעבדה מתקדמות, טהורות כמעט לחלוטין….
קרא עודבעזרת קרן לייזר ניתן לייצר תחת מיקרוסקופ חור זעיר במעטפת הביצית, שעשוי לסייע לקליטת העובר ברחם. היתרון בשימוש בקרן לייזר הוא שאפשר לבצע מיקרומניפולציה ללא מגע ישיר…
קרא עוד
השאר תגובה